logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart workshop Beweegkriebels'
08nov 2017

BoekStart workshop Beweegkriebels

Woensdag 8 november 2017.

Speciaal voor (groot)ouders en hun (klein)kindje organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de actieve BoekStart workshop Beweegkriebels. Gezellig spelen en bewegen voor baby’s tussen de 3 maanden en 1,5 jaar oud.

Door te spelen en te bewegen met je baby doet hij/zij veel ervaringen op. Samen spelen versterkt de onderlinge band, is leuk en geeft veel plezier. Spelen ondersteunt de motoriek van de baby, maar ook de taalvaardigheid en het woordbegrip. Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers tips hoe ze hun baby het beste kunnen stimuleren en uitdagen tijdens het bewegen en spelen. Dit kan bijvoorbeeld met alledaagse voorwerpen die vrijwel iedereen in huis heeft.

De bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum, tijd en locaties:

  • 8 november, van 9:15 tot 10:00 uur, Bibliotheek Numansdorp
  • 8 november, van 11.00 tot 11.45 uur, Bibliotheek Strijen
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheken Numansdorp en Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!