logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'The Arrows in Concordia'
04nov 2017

The Arrows in Concordia

Zaterdag 4 november 2017 vanaf 21:00 uur.

Zaterdag 4 november spelen THE ARROWS weer in Partycentrum Concordia.

Wie kent ze niet de mannen van toen! Arie Hartman, Koos Goud, Cor Polderman en Koen Kayim, kortom The Arrows, de band uit 's-Gravendeel die werd opgericht in het begin van de zestiger jaren en mateloos populair waren in de Hoeksche Waard en omstreken door hun speciale sound van o.a.The Shadows en Cliff Richard.

In de roerige jaren 60 speelden The Arrows vrijwel iedere week. Als het echt een "te gekke" avond werd zetten ze een pruik op en speelden ze ook nummers van the Pretty Things, maar dat gebeurt nu helaas niet meer!

Zij verzorgden "dansavonden" in het dorpshuis van 's-Gravendeel. Dit zorgde voor grote onrust bij de ouders van de fans want als zij dan langs het trillende dorpshuis liepen zeiden ze tegen elkaar "ooh het is weer zover" 't is toch nog goed wel gekomen met die dorpsjeugd van toen! Ze hadden toen zelfs een fanclub met 150 leden.

Tegenwoordig treden The Arrows niet zo vaak meer op, maar een paar keer per jaar klinkt het toch weer net als "toen" en daarom na 52 jaar weer in het dorpshuis van toen alleen nu met een andere naam n.l. Partycentrum Concordia maar nog steeds aan de dr. Bossersstraat 11 in 's-Gravendeel.

Aanvang 21:00 uur, toegang gratis.

We hopen jullie allemaal te zien op 4 november bij The Arrows!

Contactinformatie:
Locatie: Partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11 te 's-Gravendeel
Organisator: Partycentrum Concordia
Telefoonnummer: 078-673 2992
Email:info@concordiasgravendeel.nl
Website:http://www.concordiasgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!