logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Snelcursus schaatsen'
16okt 2017

Snelcursus schaatsen

Maandag 16 oktober 2017, van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Het is al bijna herfstvakantie en de Dordtse ijsbaan is weer geopend. Wil je goed leren schaatsen dan heeft Kunstrijvereniging De Drechtsteden een leuk aanbod. De vereniging verzorgt in de herfstvakantie een driedaagse snelcursus schaatsen voor zowel volwassenen als kinderen.

De cursus wordt gegeven van maandag 16 t/m woensdag 18 oktober van 9.00-10.30 uur op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

In de cursus leer je de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie.

De minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar.

Voor de driedaagse cursus bedraagt het cursusgeld € 50,00. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname.

Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs? Schrijf je dan in via de website www.ddd-kunstrijden.nl.

Contactinformatie:
Locatie: IJsbaan Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10 te Dordrecht
Organisator: Kunstrijvereniging De Drechtsteden
Website:http://www.ddd-kunstrijden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!