logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Solliciteren: Eerste hulp bij CV'
13okt 2017

Solliciteren: Eerste hulp bij CV

Vrijdag 13 oktober 2017, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Onder de titel Walk & Talk organiseertt De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op 13 oktober 2017 is in de bibliotheek in Puttershoek “Eerste hulp bij CV”. Laat je talenten zien en trek de aandacht van de beste werkgever die er is.

De eerste bijeenkomst is op vrijdagochtend 13 oktober in Puttershoek van 10 uur tot 12 uur. Arbeidsmarktexpert Marcella Allart geeft deze ochtend “Eerste hulp bij CV”. Samen lichten we CV’s  door, kijken we waar je goed in bent en hoe je het beste uit de verf komt op de arbeidsmarkt.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een workshop, netwerkbijeenkomst of minicursus over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen en contacten te leggen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

Eerste hulp bij CV 13 oktober van 10 uur tot 12 uur | toegang gratis | Bibliotheek Hoeksche Waard in Huys te Hoecke in Puttershoek | Zomerplein 15 | 3297 SE Puttershoek. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de Bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek Huys te Hoecke
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!