logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Emoties bij honden'
07okt 2017

Emoties bij honden

Zaterdag 7 oktober 2017, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

De gevoelswereld van honden lijkt verdacht veel op die van mensen. Hoe kan dat? Wat voelt een hond? Hondenspecialist Elian Hattinga van ’t Sant deed jarenlang onderzoek naar de innerlijke wereld van onze trouwe viervoeters.

Zaterdagmiddag 7 oktober 2017 vertelt zij in de bibliotheek in Oud-Beijerland hoe honden en baasjes emotioneel op elkaar reageren.

Het gevoelsleven van huisdieren is een ongrijpbaar terrein, omdat dieren zich niet met taal kunnen uiten. Hun lichaamstaal vertelt ons des te meer. Wie die woordenloze communicatie leert verstaan, weet veel van de emoties van het dier. Vooral honden zijn in dit opzicht een open boek.

Deze onderhoudende lezing wordt gegeven door Elian Hattinga van ’t Sant. Zij werkte veel met honden, schreef artikelen en gaf presentaties met Martin Gaus. Het is haar missie om haar kennis over hondengedrag onder een breder publiek bekend te maken. Deze middag is zij vanaf 14 uur te gast in de Lindenhoeve en doet een boekje open over emoties (en intelligentie!) bij onze blaffende vrienden.

Zaterdag 7 oktober 14 uur tot 16 uur in de Bibliotheek in de Lindenhoeve | Steenenstraat 24  | 3262 JM | Oud-Beijerland | Toegang € 6 en € 3 korting met biebpas | Vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de bibliotheek. Bellen kan ook..

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland De Lindenhoeve
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!