logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Foto-expositie HWL' Foto: Leen de Zeeuw, Zwanegatsedijk Maasdam
04okt 2017

Foto-expositie HWL

Van woensdag 4 oktober 2017 tot en met donderdag 30 november 2017.

De Werkgroep Natuurfotografie Hoeksche Waards Landschap exposeert in het Museum Hoeksche Waard haar vijftiende foto-expositie. De foto's zijn te bekijken in 't Hof van Assendelft.

De Hoeksche Waard is een eiland met langgerekte akkers, die omzoomd zijn door boomdijken. Er is veel water, niet alleen rondom het eiland, zoals de Oude Maas en het Hollands Diep, maar ook op het eiland zoals de schilderachtige Binnenmaas en de vele oude kreken. Water en natuur horen bij elkaar en zijn van elkaar afhankelijk.
De Hoeksche Waard is een schitterend eiland met veel grote en kleine natuurgebieden, zoals Argusvlinder, Groot Koninkrijk en Oeverlanden Hollands Diep.
Bij zon of regen, overdag of ’s-avonds, in de zomer of de winter, altijd kunt u van ons eiland genieten. De Hoeksche Waard is een schitterend gebied, waar we trots op zijn.Geniet mee van ons Nationaal Landschap, dat wij met foto’s aan u presenteren.

Alle foto’s van de expositie zijn gemaakt door leden van de Werkgroep Natuurfotografie van de Vereniging Hoekschewaards LandschapHoekschewaards Landschap, dat zich al veertig jaar inzet voor behoud, bescherming, beheer en ontwikkeling van natuur en landschap in de Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Hof van Assendelft, Hofweg 13, Heinenoord
Organisator: Museum Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 0186-601535
Email:info@museumhw.nl
Website:www.museumhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!