logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart Yvonne Jagtenberg op bezoek'
04okt 2017

BoekStart Yvonne Jagtenberg op bezoek

Woensdag 4 oktober 2017, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Ook de allerkleinsten kunnen bij de Bibliotheek Hoeksche Waard de Kinderboekenweek komen vieren. Op woensdag 4 oktober is er in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt een interactieve voorleessessie met Yvonne Jagtenberg.

De dreumesen en peuters worden tijdens deze workshop getrakteerd op verhalen vol avonturen van Klein geitje, Hondje de enige echte en Monster Motta. En natuurlijk mogen ze zelf ook lekker meedoen. Yvonne Jagtenberg schreef en tekende vele prentenboeken, onder andere over Balotje, Arno en Hartje. Haar boeken zijn wereldwijd populair. Ze schrijf en tekent vanuit de belevingswereld van de allerkleinsten. Elke lezer, hoe jong ook, moet zich kunnen identificeren met het hoofdpersonage.

De bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

De Kinderboekenweek is van 4 tot 15 oktober. Tijdens de Kinderboekenweek wordt er extra aandacht besteed aan het (Nederlandse) kinderboek. Het thema van dit jaar is ‘griezelen’. In elke vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard wordt aandacht bested aan de Kinderboekenweek vol boeken, spinnen, spoken en monsters.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum, tijd en locatie:

  • 4 oktober, van 10.00 tot 11.00 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!