logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart workshop Retteketet… baby- en peuterpret'
27sep 2017

BoekStart workshop Retteketet… baby- en peuterpret

Woensdag 27 september 2017, van 11:00 uur tot 11:45 uur.

Speciaal voor (groot)ouders en hun (klein)kindje organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop ‘Retteketet... baby- en peuterpret’. Deze muzikale workshop is leuk voor kindjes van 3 maanden t/m 4 jaar.
Dat baby's van muziek houden lijken we instinctief aan te voelen. We neuriën, zingen en wiegen baby's wanneer ze onrustig zijn en zetten een muziekdoosje aan of zingen een liedje bij het slapen gaan. Bij het ouder worden blijft deze liefde voor muziek vaak in stand. Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

De vrolijke en leerzame ochtend is op woensdag 27 september in twee vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard. De workshop in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum is al vol. In de Bibliotheek Heinenoord zijn nog wel een aantal plaatsen vrij. Er worden liedjes gezongen met gitaarmuziek, de kindjes krijgen geluidjes te horen en ze bekijken een boek. Op het eind mag iedereen een muziekinstrumentje uitproberen.

De bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum, tijd en locatie:

  • 27 september, van 11.00 tot 11.45 uur, Bibliotheek Heinenoord
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Heinenoord
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!