logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopbijeenkomst liever niet alleen'
21sep 2017

Inloopbijeenkomst liever niet alleen

Donderdag 21 september 2017, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt als je contact maakt met anderen en samen dingen doet. In de Week van de Eenzaamheid worden tal van gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich soms eenzaam. Daar moeten we iets aan doen. Gewoon samen in contact met anderen. De bibliotheek organiseert de komende week in samenwerking met Humanitas twee inloopbijeenkomsten onder de titel “liever niet alleen”.

Op diverse locaties kunnen mensen terecht om zich op te geven voor activiteiten in de hobby- of recreatiesfeer. Iedereen is welkom om te kijken welke activiteit je graag samen met anderen zou willen ondernemen. Denk aan wandelen, eten, koken, film kijken, handwerken of uitgaan. Wie weet komen er leuke nieuwe contacten uit voort en ga je samen op pad.

De opzet is om groepjes te vormen van mensen die dezelfde belangstelling hebben en dit graag met anderen delen. Hiervoor heeft Humanitas een interessebank, waarbij deelnemers zich kunnen aansluiten.

De komende bijeenkomsten vinden plaats  op donderdag 21 september in de bibliotheek in De Rembrandt in Oud-Beijerland van 14 uur tot 16 uur en op donderdag 28 september in de bibliotheek in Huys te Hoecke in Puttershoek van 14 uur tot 16 uur.

Wie wil kan binnenlopen. Toegang is gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!