logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Excel'
07sep 2017

Cursus Excel

Donderdag 7 september 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Excel is een voorbeeld van een programma waarmee je meer kunt dan je denkt. Speciaal voor starters is er in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum een cursus over de basisprincipes van Excel 2013. Na deze cursus zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.

Tijdens de cursus besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Excel 2013. Denk hierbij aan werken met cellen, basisformules, tabellen en andere veelgebruikte functionaliteiten. Om de cursus goed te kunnen volgen is er basiskennis vereist over de werking van Windows. De cursist moet kunnen werken met de muis en basisprincipes kennen als het openen en opslaan van bestanden en (Microsoft)programma’s.

De workshop is bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met Excel hebben gewerkt. Of voor mensen die de basis willen herhalen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop.

Cursusavonden: donderdagavond 7, 14, 21 en 28 september
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Toegang: € 100,00 of € 60,00 met je Biebpas

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op www.debhw.nl. Meer informatie over de inhoud van de cursus is te vinden op www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!