logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Thema-lezing: Spiritualiteit: de zin...én onzin'
28jul 2017

Thema-lezing: Spiritualiteit: de zin...én onzin

Vrijdag 28 juli 2017 vanaf 20:00 uur.

In de cyclus van thema-avonden wordt op vrijdag 28 juli 2017 de thema-lezing Spiritualiteit: de zin...én onzin gehouden door gastspreker R. van Zanten.

Echte spiritualiteit is geen geloof, geen religie. Echte spiritualiteit is realiteit, ook, of juist, in een maatschappij waarin spiritualiteit nog vaak wordt gezien als een zweverig iets.

Spiritualiteit is daarom ook niet te vergelijken met paranormaliteit; waar paranormale gaven vaak een "deelgave" zijn, is spiritualiteit het "totale plaatje". Wanneer het je lukt om ego en verstand uit te schakelen, en niet toe te geven aan de wet van de verleiding, kun je alle informatie uit de grote "denktank" zuiver en compleet ontvangen.

Spiritueel bewust-zijn is staan voor je overtuigingen, heel goed voor jezelf zorgen ( en ja, dan blijft er voor die ander ook meer dan genoeg over), de bereidheid verantwoording te nemen, voor jezelf en je medemens en een voorbeeld willen zijn voor anderen door te laten zien hoe het ook "anders kan", zonder jezelf te verliezen n de waan van de maatschappij.

Mensen, die spiritueel bewust zijn, of bewuster willen worden, willen graag meer van hun leven maken, hun inzichten verbreden, hun medemens die ook onderweg is  (nog) beter begrijpen en onderzoeken waar het eigenlijk allemaal om draait.... en wellicht tot de conclusie komend dat het nergens over gaat.

Het pad van ontwikkeling, spiritualiteit, bewustwording is gelukkig vele levens lang en om de woorden van de gastspreker van vanavond te citeren: "we komen allemaal aan de beurt".... Ergens begint, loopt en eindigt ook jouw pad; deze avond gaan we daarom dieper in op de zin, en ook de onzin, van spiritualiteit....wat is het wel, maar wat is het juist niet,

Deze  avond bestaat uit lezing - korte pauze - vraag & antwoord.

Vrijdag 28 juli,  20.00 uur
Toegang € 20,00 inclusief de consumpties.
Aanmelden is noodzakelijk; dit kan via telefoon 06-53518321 of via
info@spiritualbalance.nl

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!