logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Only Art'
14jul 2017

Expositie Only Art

Van vrijdag 14 juli 2017 tot en met donderdag 31 augustus 2017.

Van vrijdag 14 juli tot en met donderdag 31 augustus 2017 exposeert schildersgroep Only Art in het gemeentehuis van Binnenmaas in Maasdam. De expositie wordt donderdag 13 juli geopend door Frans van den Berg, beeldend kunstenaar uit Puttershoek.

Het ontstaan en het doel van Only Art

De schildersgroep is in 2007 opgericht. Zeven cursisten van de Georgische kunstenaar Zura Kalanda verenigden zich tien jaar geleden om een middag in de week gezamenlijk hun schilderhobby te beoefenen. In de tussentijd is de samenstelling van de groep inmiddels gewijzigd maar het doel is gelijk gebleven: samen schilderen om zo nieuwe inspiratie op te doen en elkaars werk te bespreken. Kritiek, uiteraard opbouwend, wordt niet geschuwd. Zo tillen zij elkaar naar een hoger plan.

De schilders

De groep enthousiaste amateurschilders van Only Art bestaat uit Jan Middelburg, Linda Koenraadt, Carien Woudenberg, Hanny Vos, Ineke Breeuwer en Hetty Vrijland. Voor deze tentoonstelling heeft ook glaskunstenaar Jaap Vrijland zich aangesloten.

Only Art komt elke dinsdagmiddag buiten de schoolvakanties bijeen in de crea-ruimte van de Drie Lelies in Puttershoek. Gezamenlijk of solo hebben de leden aan meerdere exposities deelgenomen: in Galerie de Zilveren Schoen in Piershil, in diverse bibliotheken, zorginstellingen, horeca, gemeentehuizen en in ‘thuishonk’ de Drie Lelies.

Opening op 13 juli

Beeldend kunstenaar Frans van den Berg opent op donderdagavond 13 juli om 20.00 uur de expositie. U bent hierbij van harte uitgenodigd. De expositie is vervolgens te bezoeken van vrijdag 14 juli tot en met donderdag 31 augustus tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Het gemeentehuis is open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Binnenmaas
Organisator: Gemeente Binnenmaas
Website:www.binnenmaas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!