logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inzameling oud papier'
08jul 2017

Inzameling oud papier

Zaterdag 8 juli 2017 vanaf 08:00 uur.

Op zaterdagmorgen 8 juli 2017 halen leden van de muziekkorpsen Juliana en NLS oud papier op in de straten van ons dorp.

NLS

De oudpapier containers van Fanfarekorps Na Lang Streven staat van zaterdag 8 juli 2017 tot en met maandag 10 juli 2017 aan de Mijlweg (ter hoogte van Installatiebureau Barth). Oud papier kan daar worden gebracht op zaterdagmorgen 8 juli (tussen 9.30 en 11.30) en op maandagavond 10 juli (van 18.15 tot 19.30).

Op zaterdagmorgen 8 juli zal NLS tevens (tussen 9.00 en 11.30) oud papier ophalen in de volgende straten van het dorp:

  • in de bloemenbuurt: Korte Smidsweg, Lavendelpad, Narcis-, Jasmijn- en Leliestraat, Crocus-, Viool-, Meidoorn-, Lis- en Gladioolerf, Tulp-, Dahlia-, Anjer-, Seringen- en Azaleastraat;
  • in de vlasbuurt: Van Groningenstraat (vanaf kruising Vezelstraat) tot en met Vlasstraat (tot kruising Hekelstraat), Damast- en Batiststraat, Dauwroot-, Boot-, Schelf- en Schrankstraat;
  • en verder in de Constantijn-, Friso- en Alexanderstraat (beneden) en het Weegje.

Juliana

De leden van Showkorps Juliana zullen de overige straten van het dorp voor hun rekening nemen: Mijlpolder, de Nest, Schuilingen, Centrum, Lindehof, Onder de Molen, Molendijk en het Juliana-gedeelte van Plan West en de Vlasbuurt.

Let wel: alleen als het weer meewerkt.

Uw oud papier wordt meegenomen als het op tijd (vóór 8:00 uur) en goed gebundeld aan de straatkant staat. Het neerzetten van het oud papier is op eigen risico. Wij verzoeken u dringend, wanneer het papier om een of andere reden is blijven staan, zelf uw papier weer binnen te halen.

Ook heeft u de mogelijkheid om elke maandagavond vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur (niet op feestdagen!) het oud papier zelf weg te brengen naar de oud papiercontainer van Showkorps Juliana. Deze container staat op het erf van de familie Barendregt aan de Dirk Barthweg, linksachter in de straat.

Ophaalkalender

U kunt de ophaalkalender inzien in de rubriek Samenleving-Afvalinzameling.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorpsen NLS en Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!