logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Themalezing Reincarnatie'
24jun 2017

Themalezing Reincarnatie

Zaterdag 24 juni 2017 vanaf 20:00 uur.

In de serie thema-avonden wordt op zaterdag 24 juni 2017, 20.00 uur een thema-lezing gehouden met als onderwerp "Reincarnatie, de reis van je ziel". Reincarnatie/wedergeboorte: een eindeloze cyclus van steeds weer nieuwe levens, door alle eeuwen heen.

Het begrip reincarnatie geeft aan, dat dát deel van onszelf wat niet zichtbaar of stoffelijk is, na de fysieke dood weer terugkeert in een ander lichaam: leven na leven na leven...... met als doel "jezelf" te worden, je pure eigen "zelf" door alle lessen die je gedurende al je levens leert compleet eigen te maken.

De gastspreker van vanavond gaat in op hoe het reincarnatieproces technisch gezien in elkaar steekt; hoe word je geboren, waartoe dient het leven, het proces van sterven en wat daarna gebeurt in "de hemel", en hoe je dan weer opnieuw geboren wordt. Wie of wat bepaalt dan het moment van jouw wedergeboorte? Hoe lang duurt de cyclus van geboren worden - leven - sterven - weer geboren worden.

Daarnaast wordt ingegaan op het doel van reincarnatie, wat betekent het voor je huidige leven als reincarnatie echt realiteit is, wat "kun je ermee", heeft het voordelen, nadelen, consequenties?

De avond bestaat uit lezing - korte pauze - vraag & antwoord vanuit het publiek

  • Locatie: Spiritual Balance, Boompjesstraat 27, Strijen
  • Zaterdag 24 juni, 20.00 uur, einde ca 22.15 uur
  • Toegang € 20,00 inclusief koffie, thee en wat lekkers.
  • Aanmelden kan via tel 078-6735893/06-53518321 of via info@spiritualbalance.nl
Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!