logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Brosens's enge wereld in Mijnsheerenland'
08jun 2017

Brosens's enge wereld in Mijnsheerenland

Donderdag 8 juni 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Griezelen met een boek. Je vakantie sidderend en thrillend beginnen. Wie wil dat niet? Van 9 juni tot 25 juni 2017 zijn de Spannende Boekenweken. In de Hoeksche Waard is de aftrap op donderdagavond 8 juni in de Bibliotheek in Mijnsheerenland met een spannende en interactieve presentatie van John Brosens over zijn werk en zijn succesvolle thrillers.

John Brosens is auteur van bloedstollende Thrillers. Vorig jaar verscheen De verdwijning van Bernhard O. Een aangrijpend verhaal over de meest verschrikkelijke dingen die gebeuren met een overspannen echtpaar in een Fries dorp.

Brosens is niet alleen bekend van zijn spannende actieboeken, maar hij schreef ook talrijke historische romans voor Young Adults. Waargebeurde verhalen met veel actie en avontuur tegen de achtergrond van het verleden. Deze maand  kwam zijn nieuwste historische roman uit, over de legendarische bendeleider Jan Catoen. Hoe dan ook slaagt hij er keer op keer in zijn lezers mee te slepen en de boog gespannen te houden.

Op donderdagavond 8 juni vertelt hij in Bibliotheek Mijnsheerenland over zijn werk en zijn boeken. En er is gelegenheid om een gesigneerd boek van zijn hand te kopen.

Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de bibliotheek. Toegang € 6 of € 3 korting voor leden.

Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Bibliotheek Mijnsheerenland | Laan van Westmolen 121 | 3271 BJ | Mijnsheerenland

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Mijnsheerenland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!