logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart workshop Kijken en Spelen'
07jun 2017

BoekStart workshop Kijken en Spelen

Woensdag 7 juni 2017, van 10:00 uur tot 10:45 uur.

Op woensdagochtend 7 juni 2017 organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een gezellige en educatieve BoekStart workshop over apps voor baby’s, dreumesen en peuters. De workshop ‘kijken en spelen’ is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt.

Jonge kinderen groeien op in een wereld waarin digitale media vanzelfsprekend zijn. Waar kun je op letten en op welke manier stimuleer je de positieve effecten van digitale media? Wat zijn leuke en geschikte apps voor baby's, dreumesen en peuters? Mediacoach Kira Youhat laat jou en je kindje kennis maken met een aantal leuke apps en geeft informatie en tips over het gebruik ervan.

De bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Aanmelden kan in de bibliotheek of via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum, tijd en locatie:

  • 7 juni, van 10.00 tot 10.45 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt.
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!