logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kndermiddag museum Hoeksche Waard' Bron: www.museumhw.nl
07jun 2017

Kndermiddag museum Hoeksche Waard

Woensdag 7 juni 2017, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Tijdens elke schoolvakantie en elke eerste woensdag van de maand organiseert Museum Hoeksche Waard een leuke kinderactiviteit voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het is dit jaar al 300 jaar geleden dat Sara Louisa du Faget van Assendelft geboren is. Ook haar huis, het Hof van Assendelft bestaat dit jaar 250 jaar. Misschien vind je het leuk om op 7 juni bij Sara op de thee te komen? Je mag dan kijken in de kamers waar vrouwe Sara 250 jaar geleden gewoond heeft.

Er staan knutselwerkjes en (bord)spelletjes klaar en ingrediënten om koekjes en mini-eierkoekjes te versieren en thee te zetten. Elk kind mag verkleed komen als freule of jonkheer, als dienstmeisje of als koetsier, of gewoon in je kleding van nu.
 
Deze activiteit vindt plaats in t Hof van Assendelft, Hofweg 13 te Heinenoord. De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 à 17.00 uur.

Entree voor kinderen bedraagt € 3,00, Groot/ouders betalen € 5,00 entree, waarmee beide gebouwen van het museum te bezoeken zijn. Vrienden van het museum betalen geen entree.

Deze middagen zijn ook leuk voor BSO groepen.

Voor meer informatie zie de website van het museum:

www.museumhw.nl/evenementenlijst/76-kindermiddag-schoolvakantie-4

Contactinformatie:
Locatie: Hof van Assendelft, Hofweg 13, Heinenoord
Organisator: Museum Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 0186-601535
Email:info@museumhw.nl
Website:http://www.museumhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!