logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Djembe spelen bij Taaltrefpunt'
06jun 2017

Djembe spelen bij Taaltrefpunt

Dinsdag 6 juni 2017, van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Trommelen in het Nederlands? Spelenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Taaltrefpunt is een ontmoetingsplek en een gezellig uitwisselingsmoment voor Nieuwkomers. Dinsdag 6 juni 2017 staat het in het teken van Djembé. 

Alle bezoekers mogen (gratis) aanschuiven bij de workshop van Djembé-expert Bert Knapen van De Vrolijke Noot. Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand in het Weegje nodigen de Bibliotheek en het AZC echte Seuters en asielzoekers uit om met elkaar te praten. Elke maand over iets anders.

Tijdens het Taaltrefpunt kan je praten en leren over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid. Echte Seuters en andere dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om te komen en mee te doen. Om samen met elkaar iets leuks te doen en in gesprek te gaan. Er zijn twee taalmaatjes als gastvrouw aanwezig en er is een Djembé workshop. Dus aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Dinsdagmiddag 6 juni van 13.30 uur tot 15.00 uur is het eerstvolgendeTaaltrefpunt van het Taalhuis Hoeksche Waard en het AZC in het Weegje in ’s-Gravendeel. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbetert de Nederlandse taalvaardigheid.

Taaltrefpunt is voortaan elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30 uur tot 15.00 uur in het Weegje in de Bibliotheek (Weegje 1 G te ’s-Gravendeel). Iedereen is welkom en de toegang is gratis

Contactinformatie:
Locatie: Dienstencentrum 't Weegje 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!