logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zelf kunst maken bij de workshop Mail-art'
18mei 2017

Zelf kunst maken bij de workshop Mail-art

Donderdag 18 mei 2017 vanaf 20:00 uur.

Zelf onderdeel worden van een kunststroming. Dat kan bij de workshop Mail-art. Op donderdag 18 mei 2017 neemt kunstenaar Dennis Happé je mee in de wereld van deze stroming. Kunstenares Amuldo uit Gouda heeft een oproep gedaan om een kunstwerkje van restmateriaal te maken deze via de post naar haar op te sturen. Deze kunstvorm heet Mail-art.

Mail-art is een kunstvorm, ontstaan eind jaren ’60, waarmee kunstenaars onderling werk uitwisselen zonder dat er galeries, dure materialen en geld aan te pas komt. Eigenlijk gewoon voor de lol. Het Mail-art-project van Amuldo heeft de naam Trasssh Art gekregen. Inmiddels is er een verzameling van meer dan 150 kunstwerken uit 25 landen. Van Japan tot Brazilië. Van Amerika tot Rusland.

Voorafgaand aan de workshop krijg je een korte presentatie over deze bijzondere kunstvorm en bekijken we Trassshart werkstukken. Daarna ga zelf aan de slag om een kunstwerk op postkaartformaat te maken en deze op te sturen naar Amuldo. 

Materialen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Je mag natuurlijk ook je eigen restmateriaal meenemen!

De workshop start om 20:00 in Post 21, Karel Doormanstraat 21 in Oud-Beijerland. De kosten zijn € 7,50 en voor bibliotheekleden € 5,00.

Inschrijven kan via www.bibliotheekhoekschewaard.nl

Contactinformatie:
Locatie: Post 21, Karel Doormanstraat 21 te Oud-Beijerland
Organisator: Cultuureducatie met Kwaliteit Hoeksche Waard
Website:http://www.cultuurhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!