logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop online winkelen'
11mei 2017

Workshop online winkelen

Donderdag 11 mei 2017, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Fysieke winkelketens vallen bij bosjes, online wordt er echter meer gewinkeld dan ooit. Hoe zit dat eigenlijk en waar moet ik op letten bij online winkelen? Welke rechten heb ik als consument?

De workshop is op donderdag 11 mei 2017 in de Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt.

Online bestellen kent diverse gevaren en er zijn veel nep aanbiedingen en nepwinkels. Dus: voorzichtigheid is geboden. De workshop duurt twee uur en bestaat uit een introductie van digitale duizendpoot Jan de Waal, waarna je zelf aan de gang gaat.

Jan de waal, geeft al meer dan 30 jaar lezingen over digitale ontwikkelingen. Hij is bibliothecaris geweest, maar is sinds kort met pensioen. Hij heeft een YouTube kanaal met 17 miljoen views en geeft boeiende lezingen door het hele land. Jan staat erom bekend hij zoveel mogelijk rekening houdt met de achtergrond van het publiek en daar zijn lezing op afstemt.

Deelnemers kunnen hun eigen laptop, tablet en/of smartphone meenemen, er staan ook computers in de bibliotheek ter beschikking indien nodig.

Vooraf graag aanmelden via www.debhw.nl of in de bibliotheek. 11 mei 10.00h tot 12.00h kosten € 6 of  € 3 korting met je biebpas in de Rembrandt | Rembrandtplein 1 te Oud-Beijerland.

Contactinformatie:
Locatie: De Rembrandt, Rembrandtsplein 1 te Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!