logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderactiviteiten museum Hoeksche Waard'
03mei 2017

Kinderactiviteiten museum Hoeksche Waard

Woensdag 3 mei 2017, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Tijdens elke schoolvakantie en elke eerste woensdag van de maand organiseert Museum Hoeksche Waard een leuke kinderactiviteit voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het thema op 3 mei 2017 is 'Archeologie'. Weet je dat Museum Hoeksche Waard een tentoonstelling heeft van voorwerpen die door de Stichting Archeologie Hoeksche Waard gevonden zijn? Deze spannende voorwerpen mag je komen bekijken.

Kinderen mogen ook zelf graven en onderzoeken wat ze in de grond vinden, misschien liggen er nog wel oude scherven. Wel voorzichtig graven hoor om vooral niets te beschadigen. En als je dan toch met aarde en klei bezig bent, dan is het natuurlijk leuk om zelf een potje van klei te maken. Voor wie even genoeg heeft van graafwerk staan er oude spelletjes klaar om te spelen.

Deze activiteit vindt plaats in t Hof van Assendelft, Hofweg 13 te Heinenoord. De middag start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 à 17.00 uur.

Entree voor kinderen bedraagt € 3,00. Entree volwassenen € 5,00, groot/ouders kunnen daarmee beide gebouwen van het museum bezoeken. Vrienden van het museum betalen geen entree.

Deze middagen zijn ook leuk voor BSO groepen.

Contactinformatie:
Locatie: Hof van Assendelft, Hofweg 13, Heinenoord
Organisator: Museum Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 0186-601535
Email:info@museumhw.nl
Website:http://www.museumhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!