logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Rondleiding Kraamzorg' Bron: www.museumhw.nl
29apr 2017

Open Rondleiding Kraamzorg

Zaterdag 29 april 2017, van 14:00 uur tot 15:30 uur.

Deze Open Rondleiding vindt plaats in Boerderij Oost-Leeuwenstein, Dorpsstraat 13 te Heinenoord. Het thema van deze Open Rondleiding is Kraamzorg, dit is een onderdeel uit de tentoonstelling Vak Werk toen en nu. Oud-huisarts te Mijnsheerenland, dr. J.W. van Reeuwijk is betrokken bij de open rondleiding en kan toelichten vanuit eigen praktijk

De open rondleidingen zijn bedoeld voor individuele bezoekers, zodat zij ook de gelegenheid krijgen om deel te nemen aan een rondleiding met gids. Voor groepen vanaf 6 personen worden al regelmatig op afspraak rondleidingen gegeven in het museum.

Van februari tot en met november wordt elke laatste zaterdag van de maand een rondleiding gegeven door 't Hof van Assendelft of Boerderij Oost-Leeuwenstein, de rondleiding begint om 14.00 uur. U betaalt alleen de entree, de rondleiding is gratis. Vrienden van het museum betalen geen entree, dus als Vriend kunt u gratis meedoen aan de open rondleidingen.

De open rondleidingen in 2017 staan in het teken van speciale gebeurtenissen in dit jaar en de tentoonstelling Vak Werk toen en nu en worden geleid door eigen of gast-gidsen per vakgebied. De thema's van de rondleidingen met betrekking tot de tentoonsteling vindt u hier.

Aanmelden voor deze rondleiding is niet nodig.

Contactinformatie:
Locatie: Boerderij Oost-Leeuwenstein, Dorpsstraat 13 te Heinenoord
Organisator: Museum Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 0186-601535
Email:info@museumhw.nl
Website:http://www.museumhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!