logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open repetitie Hervormd Kerkkoor'
24apr 2017

Open repetitie Hervormd Kerkkoor

Maandag 24 april 2017, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Anders dan de naam 'Hervormd Kerkkoor 's-Gravendeel' doet vermoeden is dit koor niet uitsluitend een Hervormde aangelegenheid. Veel leden komen uit allerlei kerkgenootschappen uit heel de Hoeksche Waard. Het geeft niet alleen muzikale bijdragen in kerk- en zangdiensten, maar geeft ook zelfstandig concerten.

Na Pasen start dit koor met een project ter voorbereiding op een concert op zaterdag 2 december 2017, vlak voor de eerste adventszondag. Het koor zal daartoe cantates instuderen van barokcomponisten, zoals D. Buxtehude (1637-1707) en G.P. Telemann (1681-1767). De repetities zullen vanaf maandag 24 april plaats vinden. Dit is een uitstekend moment waarop nieuwe leden kunnen aanhaken.

Mogelijk zijn er mensen die graag willen zingen, maar zich niet als volledig lid willen binden. Voor hen biedt het koor gelegenheid om als projectlid mee te doen. Van alle nieuwkomers kan de dirigent, de artistieke Ronald Threels, een inschatting maken waar de zang(st)er in het koor het beste tot zijn/haar recht komt. Ronald Threels is bijna een jaar als dirigent met het Hervormd Kerkkoor 's-Gravendeel verbonden.

Ronald is zelf tenor bij de fameuze Nederlandse Bachvereniging onder leiding van de vermaarde Jos van Veldhoven en verbonden met het professionele kamerkoor van de stichting Ars Musica. De repetities van het koor worden op piano begeleid door de in de Hoeksche Waard bekende Joël Terdu.

Iedereen die van zingen houdt en die zich wil laten inspireren door het geestelijk lied kan met dit project meedoen. Zij die twijfelen kunnen ook eerst proeven: op maandagavond 24 april a.s. houdt het Hervormd Kerkkoor 's-Gravendeel een zogenaamde "open repetitie". We beginnen om acht uur; de deuren zijn open vanaf half acht. Plaats: verenigingsgebouw "Ons Centrum", Kerkstraat 25a (3295 BD) 's-Gravendeel.

Wie eerst meer informatie wil, kan contact opnemen met Anneke Mol-Verbaas, telefoon 6732430 (penningmeester) of met Piet van 't Riet, telefoon 6734980 (voorzitter).

Gewoon spontaan melden op maandag 24 april ruim vóór 20.00 uur in "Ons Centrum" kan ook.

Contactinformatie:
Locatie: Ons Centrum, Kerkstraat 25a, 's-Gravendeel
Organisator: Hervormd Kerkkoor s-Gravendeel
Telefoonnummer: 078-6732430
Website:http://www.hervormdkerkkoorsgravendeel.hoeksewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!