logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Miniworkshop opkomen voor jezelf'
13apr 2017

Miniworkshop opkomen voor jezelf

Donderdag 13 april 2017, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Veel mensen kunnen moeilijk nee zeggen. Vaak doen ze dingen voor anderen, die eigenlijk tegen hun gevoel ingaan. Dat kan soms  voldoening geven, maar op den duur kan de belasting te groot worden en ongezonde stress genereren. Leer in de bibliotheek in de Rembrandt “opkomen voor jezelf”op donderdagochtend 13 april.

Om beter nee te kunnen zeggen, moet je assertiever worden. Dat betekent voor jezelf opkomen en zeggen wat je wel en niet wil doen. Wie opkomt voor zichzelf ontwikkelt meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde.

Deze workshop wordt gegeven door Anita Limburg. Als docente heeft zij jarenlang ervaring met educatie voor volwassenen. Als geen ander is zij in staat om tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek de boodschap “leer nee zeggen“ over te brengen.

Deze ochtend is in het kader van Eigen Kracht. Een serie maandelijkse lezingen in de Bibliotheek over gezondheid in de Hoeksche Waard: gezondheidspreventie en zelfzorg.

De workshop “opkomen voor jezelf” is op donderdagochtend 13 april in de bibliotheek in De Rembrandt | Rembrandtplein 1 | 3262 HW Oud-Beijerland.  10.00 tuur ot 12.00 uur. Toegang is € 6,00 ( € 3,00 korting voor leden). Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!