logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing Digitaal bijblijven'
06apr 2017

Lezing Digitaal bijblijven

Donderdag 6 april 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Duik in de dynamische wereld van het internet met de lezing 'digitaal bijblijven' van Jan de Waal. Een praktische lezing over de mogelijkheden van alle digitale ontwikkelingen.

Wie digitaal wil bijblijven is welkom op donderdagavond 6 april om 19.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Jan de Waal legt helder uiteen welke digitale mogelijkheden er allemaal zijn om te overleven op het internet. Welke mogelijkheden biedt de Cloud, hoe herken je gevaren zoals ransomware of phishing, waar lees je e-books op en alles over Whatsapp. Deelnemers krijgen de gelegenheid om al hun vragen over internet te stellen.

Jan de waal, ook wel de digitale duizendpoot genoemd, geeft al meer dan 30 jaar lezingen over digitale ontwikkelingen. Hij is bibliothecaris geweest, maar is sinds kort met pensioen. Hij heeft een YouTube kanaal met 17 miljoen views en geeft boeiende lezingen door het hele land. Jan staat erom bekend hij zoveel mogelijk rekening houdt met de achtergrond van het publiek en daar zijn lezing op afstemt.

De workshop is op donderdagavond 6 april in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) van 19:30 tot 21:30 uur. Deelname kost € 6,00 of € 3,00 met je biebpas.

Aanmelden voor de workshop kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Lindenhoeve
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!