logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Excel'
05apr 2017

Cursus Excel

Woensdag 5 april 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Excel is een voorbeeld van een programma waarmee je meer kunt dan je denkt. Speciaal voor starters is er een korte workshop over de basisprincipes van Excel 2013 in de Bibliotheek Strijen op woensdagavond 5 april. Na deze sessie zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.

Tijdens de workshop besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Excel 2013 (werken met het lint, nieuwe werksheets aanmaken en verwijderen). Ook het werken met cellen en eigenschappen (uitlijning binnen de cel, cellen samenvoegen, commentaar aan een cel toevoegen) wordt besproken. En niet te vergeten het werken met data (waarden en/of formules, sorteren en filteren van data) en het rekenen binnen Excel.

De workshop is bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met Excel hebben gewerkt. Of voor mensen die de basis willen herhalen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop.

  • Datum: 5 april 2017
  • Tijd: 19:30 - 21:30 uur
  • Locatie: Bibliotheek Strijen in Dorpshuis Streona
  • Toegang: € 15,00 of € 10,00 met je Biebpas

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliothee Strijen dorpshuis Streona
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!