logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekenweekfilm'
30mrt 2017

Boekenweekfilm

Donderdag 30 maart 2017, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Ter ere van de Boekenweek met als thema Verboden vruchten. Film naar de ontroerende en indringende bestseller van Karel Glastra van Loon. Over de zoektocht van een vader die ontdekt dat zijn zoon zijn kind niet kan zijn. Op donderdagavond 30 maart wordt de film vertoond in Dorpshuis Streona aanvang 19.30 uur.

Mooi filmdrama over een vader die alles wat hij over zichzelf en zijn leven heeft geloofd, moet heroverwegen. En hij zal antwoorden moeten geven op vragen die hij liever nooit had gesteld. Wat weet je eigenlijk van degenen die je liefhebt? Hoe goed ken je hen die je het meest na zijn?

In deze film schitteren grootheden als Carice van Houten, Halina Reijn, Frank Lammers, Jan Decleir en Gijs Scholten van Aschat. Schrijver Karel Glastra van Loon schreef onder meer Lisa's adem en De onzichtbaren. In Ongeneeslijk optimistisch doet hij verslag van zijn (verloren) strijd tegen een hersentumor.

30 maart | 19.30 uur tot 21.00 uur | Toegang € 6, met je Biebpas € 3 korting | Vooraf aanmelden gewenst via www.debhw.nl | Locatie De Bibliotheek BHW in Dorpshuis Streona | Stockholmplein 6 | 3291 TP Strijen.

Contactinformatie:
Locatie: Dorpshuis Streona, Stockholmplein 6 te Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!