logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Literair diner'
30mrt 2017

Literair diner

Donderdag 30 maart 2017.

Verwend worden met een  speciaal samengesteld 3 gangen diner inclusief literaire verrassingen. Dat is het literair diner van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Tijdens de Boekenweek kan er op donderdag 30 maart culinair en literair genoten worden bij Paviljoen de Oude Tol in Oud-Beijerland. Zij verzorgen dit bijzondere  diner.  De Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert het literaire gedeelte. Het Boekenweekthema is “Verboden Vruchten” en iedereen kan er op rekenen dat de Bibliotheek daar mee gaat uitpakken. Het belooft een bijzonder diner te worden met een aantal heerlijke gerechten en activiteiten.

Wie nu al trek heeft gekregen kan zich aanmelden via www.debhw.nl. De kosten voor deze ‘verboden’ avond zijn € 39,95 en voor bibliotheekleden € 34,95 (excl .drankjes).

Het programma en het menu houden we geheim maar we weten zeker dat de bibliotheek samen met de Oude Tol er een mooie avond van gaan maken. 

Voor meer informatie kunt mailen met Helma Wagemakers via activititeiten@debhw.nl. De gasten worden ontvangen om 18:30 en reserveren is noodzakelijk.

Contactinformatie:
Locatie: Paviljoen De Oude Tol in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!