logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muziek met een glimlach in Puttershoek'
12mrt 2017

Muziek met een glimlach in Puttershoek

Zondag 12 maart 2017.

Zondag 12 maart 2017 komt Rob Favier zingen en spreken in Evangelische Kerk Ezra in Puttershoek. Rob is zanger, (liedjes)schrijver, entertainer en theoloog.

Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van voorgaan: een mengeling van prediking en liedjes die zeer herkenbaar zijn en waarbij het humoristische aspect vaak een rol speelt. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Woord van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij.

Rob Favier weet iedere keer weer een ontspannen sfeer te creëren. Daarom kan iedereen zich op z’n gemak voelen, of je nu randkerkelijk bent of juist alle diensten afloopt. Men noemt zijn – uitsluitend Nederlandse – teksten ‘zeer sterk’. Zijn muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret of ergens er tussenin. Kortom: de moeite waard om te komen luisteren.

Iedereen is van harte welkom! De dienst begint om 10.00 uur in De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek. De toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek
Organisator: Evangelische Kerk Ezra
Website:http://www.rafael-ezra.nl


Deel dit bericht met je vrienden!