logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert NLS met Altena Brass'
11mrt 2017

Concert NLS met Altena Brass

Zaterdag 11 maart 2017 vanaf 20:15 uur.

Op zaterdag 11 maart 2017 geeft het Fanfareorkest van Na Lang Streven ’s-Gravendeel een concert in de Ichthuskerk in ’s-Gravendeel met als gastvereniging Altena Brass uit Andel.

Altena Brass is een Brassband die uitkomt in de Nederlandse Kampioensdivisie voor Brassbands en hoort daarmee tot de top van Nederlandse Brassbands.

Het fanfareorkest van NLS, dat onder leiding staat van dirigent Arnold Zwijgers, zal het eerste gedeelte van het concert voor haar rekening nemen. Er zal een programma met zeer uiteenlopende werken worden gebracht.

Na de pauze zal de Brassband Altena Brass onder leiding van dirigent Anno Appelo het concert vervolgen. Als try-out voor hun Paasconcert zal Altena diverse werken die op het programma staan voor dit concert en een gedeelte van hun muzikale show ‘Space Chords’ brengen. Het belooft in ieder geval een spectaculaire avond te worden.

U bent van harte welkom!

De toegang bedraagt slechts € 5,- (inclusief 1 consumptie), kaarten zijn te koop aan de deur op de avond van het concert zelf en zijn vooraf te reserveren via secretariaat@nalangstreven.nl

Het concert begint om 20:15 uur. De zaal is open vanaf 19:45 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Ichthus Kerk Zuidvoorstraat 26 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:http://www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!