logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Willem Biesheuvel in 's-Gravendeel '
05mrt 2017

Willem Biesheuvel in 's-Gravendeel

Zondag 5 maart 2017, van 17:00 uur tot 18:00 uur.

Zondag 5 maart 2017 spreekt Willem Biesheuvel in de middagkerkdienst in de Ontmoetingskerk aan de Vlasakker in een ‘open deur dienst’ een laagdrempelige kerkdienst.

Iets over de spreker:
Willem (1986) heeft na zijn studie Bedrijfskunde een 2 jarige Bijbelschool gevolgd. Na deze Bijbelschool is Willem actief geworden op het gebied van spreken, zending en evangelisatie.

Willem werkt bij Jeugd met een Opdracht in Amsterdam en is hier betrokken bij een Bijbelschool en evangelisatiewerk in Amsterdam Noord. Willem ‘opereert vanuit Christelijk Podium’ en is zeker geen onbekende in deze streek.

Als onderwerp voor dit ’optreden’ heeft Willem gekozen: ‘Gods stem verstaan’, en vanuit het Johannes evangelie legt hij uit ‘hoe dit dan werkt’.

Muzikale begeleiding van het een en ander wordt verzorgd door onze eigen band Revival.

Na afloop kunt u, onder het genot van een broodje, koffie, thee of fris, nog even napraten over het gehoorde en kunt u ook (nader) kennis maken met Willem.

Kijkt u ook eens op zijn website: www.willembieshevel.nl, beslist de moeite waard. Daar kunt u ook alles vinden over de stichting van Willem: Hope4nations.

We beginnen gewoon om 17.00 uur en de kerk is al vanaf 16.30 uur open.

Welkom allemaal.

Contactinformatie:
Locatie: Ontmoetingskerk, Vlasakker 2 te 's-Gravendeel
Organisator: Gereformeerde kerk 's-Gravendeel
Website:http://www.ontmoetingskerksgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!