logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Sky Impressions'
27feb 2017

Expositie Sky Impressions

Van maandag 27 februari 2017 tot en met maandag 22 mei 2017.

Annemieke Vonk is al vele jaren bezig met tekenen en schilderen. Zij heeft om haar teken- en schildertechnieken te ontwikkelen diverse cursussen en workshops gevolgd in binnen en buitenland.

Bij de vrije academie van de SKVR in Rotterdam heeft zij met diverse technieken gewerkt. Dit was onder leiding van beeldend kunstenaar Jentius Hoogerdijk. Hierbij kwam met name het gebruik van het materiaal en eigen creatieve ontwikkeling aan bod.

Sinds 2005 schildert Annemieke bij Atelier 104  van Ab Vroegindeweij in Dordrecht. De Hollandse luchten en het landschap inspireren haar hierbij. Dit heeft geresulteerd in de serie; “Sky Impressions”. Zij laat tijdens deze expositie kunt een aantal werken van deze serie zien.

Annemieke heeft in 2014 een HBO opleiding voor coach afgerond en in juni 2017 rond zij de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coachen af.  Het is bij haar mogelijk om een individueel coachtraject te volgen. Ook kan je een creatieve workshop volgen waarbij het coachen met name gericht is in het ontdekken van je eigen (creatieve) mogelijkheden.

Annemieke  exposeert van 27 februari tot 22 mei 2017 in de Beijerkorf aan de JanTooropstraat 6 te Oud-Beijerland. Maandag , woensdag en donderdag van 9.00-12.30 uur te bewonderen.

Contactinformatie:
Locatie: De Beijerkorf, Jan Tooropstraat 6 Oud-Beijerland
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard


Deel dit bericht met je vrienden!