logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Herrie in je hoofd'
09feb 2017

Herrie in je hoofd

Donderdag 9 februari 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alleen al in de Hoeksche Waard hebben duizenden mensen last van Tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd. Wat kan je er aan doen? Hoe leer je hiermee omgaan? In samenwerking met stichting Hoormij verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard een informatieavond over deze aandoening op donderdag 9 februari 2017 in de bibliotheek in De Rembrandt in Oud-Beijerland.

Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd; geluiden die er niet zijn. Dat kan variëren van een zachte ruis tot hard gebonk. Deze avond is bedoeld voor mensen met oorsuizen, voor partners en andere geïnteresseerden.

Gastspreker Peter Krauweel is ervaringsdeskundige van de commissie tinnitus en hyperacusis van Stichting Hoormij. Hij vertelt hoe dit zijn leven heeft beïnvloed en welke oplossingen hij heeft gezocht om hiermee om te leren gaan. Tijdens het programma wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en Peter Krauweel vertelt welke invloeden deze gehooraandoening heeft op het dagelijks functioneren.

Tenslotte is er gelegenheid om vragen te stellen.

Vooraf aanmelden noodzakelijk via www.debhw.nl of in de bibliotheek | Toegang € 6,- | € 3,- korting met je biebpas | Donderdag 9 februari | 19.30 uur tot 21.30 uur in Bibliotheek De Rembrandt | Rembrandtplein 1 in Oud-Beijerland.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!