logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zelf werken met Excel'
07feb 2017

Zelf werken met Excel

Dinsdag 7 februari 2017, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Excel is een voorbeeld van een programma waarmee je meer kunt dan je denkt. Speciaal voor starters is er een korte workshop over de basisprincipes van Excel 2013 in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op dinsdagavond 7 februari 2017. Na deze sessie zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.

Tijdens de workshop besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Excel 2013 (werken met het lint, nieuwe werksheets aanmaken en verwijderen). Ook het werken met cellen en eigenschappen (uitlijning binnen de cel, cellen samenvoegen, commentaar aan een cel toevoegen) wordt besproken. En niet te vergeten het werken met data (waarden en/of formules, sorteren en filteren van data) en het rekenen binnen Excel.
De workshop is bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met Excel hebben gewerkt. Of voor mensen die de basis willen herhalen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop.

Datum: 7 februari
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum, in de Lindenhoeve
Toegang: € 15,00 of € 10,00 met je Biebpas

Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!