logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crescendo in Concert Proms'
04feb 2017

Crescendo in Concert Proms

Zaterdag 4 februari 2017, van 20:00 uur tot 23:00 uur.

Op zaterdag 4 februari 2017 vindt het jaarlijks terugkerende Crescendo in Concert plaats. Deze keer in een Proms editie.

Onder de bezielende leiding van dirigent Henk Zwijgers presenteert Muziekvereniging Crescendo uit Zuid-Beijerland een sprankelend en eigentijds concert met als speciale gasten: Meike van der Veer en Harrie van Grinsven.

Meike van der Veer (1985) studeerde zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam. Haar bekendheid heeft ze te danken aan haar deelname aan de allereerste editie van The Voice Of Holland, waar ze eindigde als één van de finalisten. Meikes repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Ze zong vier keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en momenteel is ze bezig met het maken van haar eigen album. Tevens heeft ze haar eigen band ‘Meike & Friends’.

Harrie van Grinsven (1987) is zanger, entertainer, gitarist en pianist. Hij heeft een coverband ‘Say Keys’  en organiseert zowel solo als met zijn band ‘Harrie’s Singalongs’ waarbij het publiek verzoeknummers mag indienen. Harrie zingt voornamelijk popmuziek (in de breedste zin van het woord) van de jaren '60 tot heden en is door les aan het conservatorium Tilburg ook bekend geraakt met jazz.

Wij nodigen u van harte uit om deze avond met ons mee te beleven.

Crescendo in Concert Proms vindt plaats op zaterdag 4 februari 2017, in sporthal Cromstrijen, Buttervliet 3 in Numansdorp. Aanvang 20.00 uur.

Kaarten á € 15,00 zijn te koop via www.crescendozb.nl. U kunt ook telefonisch bestellen via 0186-662661 of 0186-661678.

Voor meer info ga naar: www.crescendozb.nl/cic

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal Cromstrijen Numansdorp
Organisator: Muziekvereniging Crescendo uit Zuid-Beijerland
Website:http://www.crescendozb.nl


Deel dit bericht met je vrienden!