logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dichter van de Hoeksche Waard Kijkje in de keuken'
02feb 2017

Dichter van de Hoeksche Waard Kijkje in de keuken

Donderdag 2 februari 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Dichter van de Hoeksche Waard. Dat is de eretitel van dichter-kunstenaar Ingrid van den Oord. In haar werk spelen het hier en nu, de schoonheid van de Hoeksche Waard, een grote rol. Daarbij schuwt zij de actualiteit niet. Op Donderdag 2 februari doet zij in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland een boekje open over haar werk. Speciaal ter ere van de week van de poëzie.

Hoe verwerk je overpeinzingen en intense ervaringen in woorden, vorm en ritme? Dat is het talent en de kunst van dichter Ingrid van den Oord. Twee dichtbundels van haar hand gooiden hoge ogen bij het grote publiek. In haar eerste bundel “Zwarte olijven en Honing” en in haar tweede “Kanaalrat” laat zij zien dat persoonlijke gevoelens en ideeën vaak universele waarde hebben.

Op 2 februari van 19.30 tot 21.30 gunt zij haar lezers een kijkje in de keuken. Om te beginnen draagt zij enkele gedichten voor. En Van den Oord  laat zien hoe ze tot stand zijn gekomen. Ze bespreekt enkele gedichten. Tenslotte gaat ze in deze mini-workshop met haar publiek aan de slag. Aan het eind van de avond maakt iedereen een eigen gedicht.

Donderdag 2 februari 19.30 uur tot 21.30 uur | Bibliotheek Oud-Beijerland | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland | Toegang € 6 en € 3 korting met je biebpas | Vooraf aanmelden noodzakelijk via de agenda www.debhw.nl of via activiteiten@debhw.nl. Of bel naar de bibliotheek 0186 653432.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!