logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Goedevoornemensweek'
23jan 2017

Goedevoornemensweek

Van maandag 23 januari 2017 tot en met vrijdag 27 januari 2017.

1 januari is altijd een magische datum. Het nieuwe jaar ligt aan onze voeten inclusief alle plannen die De Bibliotheek Hoeksche Waard gemaakt heeft.

De nummer 1 van de goede voornemens is natuurlijk meer bewegen en gezonder eten. En laat de bibliotheek daar nou bij kunnen helpen!

De laatste week van januari 2017 staat bij de bibliotheken in de Hoeksche Waard in het teken van de goede voornemens en hebben daarvoor een aantal leuke activiteiten georganiseerd.

  • Er wordt afgetrapt op maandagavond 23 januari met een workshop Kundalini Yoga in Numansdorp.
  • Na deze ontspannen start kan je op dinsdagavond 24 januari gaan werken aan een positieve geest tijdens de workshop mediteren, ook in de bibliotheek in Numansdorp.
  • Woensdag 25 januari wordt gereserveerd voor gezond eten en sporten. Bij sportschool HCC in Oud-Beijerland is speciaal voor de bibliotheek een uur Zumba gereserveerd. Voor de innerlijke mens organiseert de bibliotheek samen met Lunchcafé Zonder Meer die avond ook een workshop ‘koken zonder zakjes en pakjes’. Met Chef Kok Dien Koops gaan de deelnemers de keuken in bij Zonder Meer in Oud-Beijerland.
  • Op donderdagavond regelt de bibliotheek een nieuwe hobby voor het nieuwe jaar, Handlettering! Kunstenaar Dennis Happé leert iedereen deze techniek aan.
  • Er wordt op vrijdagochtend opgeruimd afgesloten met de workshop ‘Het geheim van geslaagde opruimacties’ van opruimcoach Esther van Dijk in de bibliotheek Puttershoek.

Na deze week kan iedereen vol vertrouwen het jaar in. Wedden dat het nu wel lukt om de voornemens vol te houden!

Meer informatie is te vinden in de agenda van de bibliotheek via: www.debhw.nl

Contactinformatie:
Locatie: Diverse locaties
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!