logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Theatercollectief Hoeksche Waard speelt Pinokkio'
04jan 2017

Theatercollectief Hoeksche Waard speelt Pinokkio

Van woensdag 4 januari 2017 tot en met zondag 8 januari 2017.

De eerste week van januari 2017 (de laatste week van de kerstvakantie!) speelt het Theatercollectief Hoeksche Waard zeven keer de familievoorstelling ‘Pinokkio’. Het Theatercollectief gaat de uitdaging aan om jong en oud mee te nemen naar een sprookjeswereld waarin Pinokkio, een houten deugniet, een echte jongen wil worden. Kom kijken en droom mee… want in je fantasie kan werkelijk alles!

Het verhaal

Vader Cepetto wil dat Pinokkio naar school gaat en zich goed gedraagt. Als Pinokkio een goede jongen wordt dan tovert de blauwe Fee hem om tot een echte jongen van vlees en bloed. Dat wil Pinokkio graag zijn, een echte jongen. Maar Kreek de Krekel, Blinde Kat en Manke Vos, de Circusdirecteur, de boze Boerin, de Koetsier van Game-City en een hongerige Walvishaai brengen hem flink van de wijs. Zal het Pinokkio lukken om een echte goede jongen te worden?

Pinokkio

‘Ik wil niet leren! Dan moet ik naar school en tafels opzeggen en braaf zijn tot ik een ons weeg. En erger nog dan gaan ze me OPVOEDEN…’

Hooggesmeerd publiek

Oh, oh, groot worden valt niet mee! Nee, da’s waar. Het valt niet mee en daar kunnen alle kinderen van meepraten! Wat je allemaal moet doen en laten vóórdat je eindelijk eens groot bent. En voor een marionet valt het al helemáál niet mee. Zeker als je door je vader Cepetto uit een stuk ondeugend en dwars hout gesneden bent!’

‘Pinocchio’ is geschreven door de Italiaanse schrijver Carlo Collodi. Het Theatercollectief heeft ‘Pinokkio’ tot een vrolijke en sprankelende theatervoorstelling weten om te toveren. Tineke van Zalinge heeft een fantastische toneelbewerking geschreven. De repetities onder leiding van regisseur Jan Roeland zijn in volle gang en het resultaat is verbluffend! Jan Roeland tekende ook voor het decor, Martijn Kramp voor de kostuums en Lex van der Schans componeerde de muziek en de klankbeelden. Het resultaat is in één woord: MAGISCH! ‘Pinokkio’ is een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie!

Waar en wanneer?

Kom kijken naar deze leuke en vooral toegankelijke voorstelling van het Theatercollectief Hoeksche Waard! Om zeker te zijn van kaarten voor één van de voorstellingen kunt u nu al reserveren.

De voorstellingen zijn op 4, 5, 6, 7 en 8 januari 2017. Start matinee (6 tot 8 januari 2017) om 15:00 uur, start avondvoorstelling (4 tot en met 7 januari 2017) om 19:30 uur.

De voorstelling ‘Pinokkio’ is te zien in gelegenheidstheater de Swaensvoet, Marktveld 9, 3264 AL Nieuw-Beijerland.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op de website www.theatercollectief.nl.

Kaarten à €7.50 zijn via de website te bestellen of via telefoonnummer: 06-19456320 (van maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 14:00 en 21:00 uur).

Contactinformatie:
Locatie: De Swaensvoet, Marktveld 9 te Nieuw-Beijerland
Organisator: Theatercollectief Hoeksche Waard
Website:www.theatercollectief.nl


Deel dit bericht met je vrienden!