logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstoratorium Het Kerstverhaal'
22dec 2016

Kerstoratorium Het Kerstverhaal

Donderdag 22 december 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Op D.V. 22 december 2016 hoopt het jongerenkoor Loïs het nieuwe kerstoratorium Het Kerstverhaal, gearrangeerd door de musicus Mark Brandwijk, uit te voeren in de hervormde kerk te Heinenoord.

Dit oratorium, wat speciaal voor het koor geschreven is, verteld het kerstverhaal door prachtige kerstliederen die op een bijzondere wijze worden vertolkt. Het geheel wordt gedirigeerd door de dirigent Peter Wildeman. Koorsolisten zijn Marijke Evertse, Tenira Sturm, Esther IJzelenberg en Christian Bazen.

De spreekstemmen tijdens het stuk worden voorgedragen do or Roselinde van der Spek. De muzikale omlijsting wordt gedaan door Joost van Belzen op de piano, Jan Rozendaal op het orgel, Lisette Baars op de dwarsfluit en Lukas Ebbers op de trompet.

Deze speciale avond kunnen we u van harte aanbevelen om te bezoeken. Verder aan de avond hoopt ook het Seba meisjeskoor uit Krimpen aan den IJssel te zingen onder de leiding van dirigente Rianne Vogelaar, met Huig van der Knijff aan het orgel. Ook het zangduo Nijhof, bestaande uit Jaap-Jan en Willem Nijhof hopen te zingen en Julita Steehouwer hoopt de pianosolo’s te verzorgen.

Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is het reserveren van kaarten zeer aan te bevelen, wat kan via www.peterwildeman.nl

De kerk is open vanaf 19:00 en de avond vangt aan om 19:30.

Ds. Budding hoopt op deze avond te spreken en de collecte is bestemd voor het jeugdwerk van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeente.

Contactinformatie:
Locatie: Heinenoord Hervormde Kerk
Organisator: Jongerenkoor Loïs
Website:http://www.jongerenkoorlois.nl


Deel dit bericht met je vrienden!