logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Demonstratie Mediumschap in Strijen'
15dec 2016

Demonstratie Mediumschap in Strijen

Donderdag 15 december 2016 vanaf 20:00 uur.

Op donderdagavond 15 december 2016 is medium Myrthe Bruijnzeel van mediumpraktijk Spirit & Soul wederom bij ons te gast. De avonden die zij verzorgt zijn altijd sfeervol en bijzonder mooi. Myrthe werkt vanuit de wetenschap dat het leven niet ophoudt bij de fysieke dood; de band van liefde blijft voor eeuwig bestaan.

Onze dierbaren, die elders verder leven, willen ons zo graag laten weten dat ze nog altijd heel dicht bij ons leven betrokken zijn, en tijdens de mediumavonden ontvangen de bezoekers daarvan een onweerlegbaar bewijs. Myrthe fungeert als brug tussen de spirituele wereld en de onze en maakt en warm weerzien mogelijk tussen de bezoekers in de zaal en degenen die we al moesten laten gaan. Op hun eigen zo karakteristieke manier willen onze dierbaren ons laten weten dat zij daar net zo springlevend zijn als toen zij hier op aarde waren.

Als één van de weinigen is Myrthe in staat om degene die zij “aan de lijn heeft” een heel herkenbaar gezicht te geven; ze zal herinneringen benoemen, uiterlijke kenmerken beschrijven, iemands leven vertellen en iemand duidelijk omschrijven om zodoende heel duidelijk te maken wie er met haar communiceert. Wat kan er mooier zijn dan juist in deze decembermaand nog één keer met iemand te praten en een boodschap te krijgen?

Wilt u deze mediumavond meebeleven, dan kunt u zich aanmelden via tel 06-53518321 of via info@spiritualbalance.nl.

De toegang bedraagt € 15,00; ter plaatse contant te voldoen.

Locatie: Boompjesstraat 27 in Strijen.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!