logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taalspreekuur in de Hoeksche Waard'
14dec 2016

Taalspreekuur in de Hoeksche Waard

Woensdag 14 december 2016, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

HWie onze taal niet goed kan lezen of schrijven heeft het moeilijk op veel fronten. De eerste stap is daarom: aan de slag met spreken, lezen en schrijven. Het Taalspreekuur in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een startpunt en een vraagbaak voor deze doelgroep.

Speciaal voor deze mensen is het Taalhuis Hoeksche Waard geopend. Er worden taallessen gegeven door vrijwilligers en er is elke week een taalspreekuur – waar je terecht kan met vragen over taal, taallessen en taalaanbieders. Het is niet alleen voor mensen die de Nederlandse taal beter willen leren, maar ook voor volwassenen die zelf beter willen leren lezen en schrijven. Ook voor mensen die hun (digi)taalvaardigheden willen verbeteren.

Op het Taalspreekuur is er een deskundige vrijwillige medewerker aanwezig die advies kan geven over taalaanbieders en cursussen voor elk niveau. Bovendien worden geïnteresseerden wegwijs gemaakt in het aanbod van de bibliotheek op het gebied van leermiddelen, zoals boeken, luisterboeken en digitale bestanden. Tijdens het taalspreekuur kan je gratis met je vragen terecht. Het spreekuur is bedoeld voor volwassenen die willen weten waar ze Nederlands kunnen leren of waar ze hun kennis van de taal kunnen verbeteren.

Taalspreekuur

  • Woensdag 7 december, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek Numansdorp
  • Woensdag 14 december, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek ’s-Gravendeel
  • Woensdag 21 december, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek Numansdorp
  • Woensdag 28 december, 10 uur tot 11 uur in Bibliotheek ’s-Gravendeel

Toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!