logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mini workshop opkomen voor jezelf'
08dec 2016

Mini workshop opkomen voor jezelf

Donderdag 8 december 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Veel mensen kunnen moeilijk nee zeggen. Vaak doen ze dingen voor anderen, die eigenlijk tegen hun gevoel ingaan. Dat kan soms  voldoening geven, maar op den duur kan de belasting te groot worden en ongezonde stress genereren.

Leer in de bibliotheek te Puttershoek “opkomen voor jezelf”op donderdagavond 8 december.Om beter nee te kunnen zeggen, moet je assertiever worden. Dat betekent voor jezelf opkomen en zeggen wat je wel en niet wil doen. Wie opkomt voor zichzelf ontwikkelt meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde.

Deze workshop wordt gegeven door Anita Limburg. Als docente heeft zij jarenlang ervaring met educatie voor volwassenen. Als geen ander is zij in staat om tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek de boodschap “opkomen voor jezelf“ over te brengen.

Deze avond is in het kader van Eigen Kracht. Een serie maandelijkse lezingen in de Bibliotheek over gezondheid in de Hoeksche Waard: gezondheidspreventie en zelfzorg. Iedere maand wordt een aspect van gezondheid, preventie en zelfzorg besproken tijdens een bijeenkomst.

De workshop “opkomen voor jezelf” is op donderdag 8 december in de bibliotheek in Puttershoek | Zomerplein 15 te Puttershoek. Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang is € 5,00 ( € 2,50 korting voor leden). Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!