logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop sociale media'
06dec 2016

Workshop sociale media

Dinsdag 6 december 2016, van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat... iedereen heeft er wel eens van gehoord. Maar wat is het nu precies? En wat kun je er allemaal mee?

Leer meer in de workshop over sociale media op 6 december 2016 in de bibliotheek in Numansdorp. Aanvang 9.30 uur tot 11.00 uur.

Waarom zijn sociale media zo leuk en met welke risico's moet je rekening houden? Op dinsdagochtend 6 december kan iedereen kennismaken met sociale media. Een deskundige mediacoache praat bezoekers in anderhalf uur kort en simpel bij over de meeste actuele social networks en communities.

Aan de hand van een korte presentatie wordt ingegaan op de actuele sociale media. Wat is populair en waarom? En wat kun je doen als er iets vervelends gebeurt op het internet? Aan de orde komen Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Vlogs, Blogs en communities. En verder is er ruimte voor ervaringen van bezoekers, hun vragen en meningen.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.debhw.nl of in de bibliotheek. Datum is 6 december 2016, van 09:30 tot 11:00 | Bibliotheek Numansdorp. Kosten: € 15,00 of € 10,00 met je biebpas

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!