logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tabletcafé in Oud-Beijerland'
05dec 2016

Tabletcafé in Oud-Beijerland

Maandag 5 december 2016, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Het tabletcafé is voor alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere tablets. Ook mensen met een smartphone zijn welkom. Op 5 december is er een tabletcafé in de Beijerkorf en op 14 december is het tabletcafé in Numansdorp open.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen. Nieuw dit jaar is dat men bij de tabletcafés ook terecht kan met alle vragen omtrent e-books.

Het accent van het tabletcafé ligt op de uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps. Ook voor smartphones.  De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Datum:   5 december in de Beijerkorf (Jan Tooropstraat 6 Oud-Beijerland)
Tijd:  10.00 – 12.00 uur
Kosten:  gratis

Datum:  14 december in Bibliotheek Numansdorp (Wethouder van der Veldenweg 3 Numansdorp)
Tijd:  10.00 – 12.00 uur
Kosten:  gratis

Contactinformatie:
Locatie: De Beijerkorf, Jan Tooropstraat 6 Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!