logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taaltrefpunt in de Hoeksche Waard'
02dec 2016

Taaltrefpunt in de Hoeksche Waard

Vrijdag 2 december 2016, van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Taaltrefpunt in de Bibliotheek Hoeksche Waard is een ontmoeingsplek en een gezellig uitwisselingsmoment voor Nieuwkomers.

Tijdens het Taaltrefpunt kan je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken, Nederlandse cultuur, etc.  Dat doen we in groepjes. Soms doen we taalspelletjes en uitspraak-oefeningen. We praten altijd in het Nederlands, dus een klein beetje Nederlands moeten de deelnemers al wel kunnen spreken.

Vrijdag 2 december van 9 uur tot 10.30 uur is het eerstvolgendeTaaltrefpunt van het Taalhuis Hoeksche Waard in de bibliotheek in Puttershoek.

Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen kennen en verbetert de Nederlandse taalvaardigheid.

Taaltrefpunt is voortaan elke eerste vrijdag van de maand van 9.00 uur tot 10.30 uur in Puttershoek in de Bibliotheek op het Zomerplein in de Wijk van je Leven. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!