logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zelf werken met Excel'
01dec 2016

Zelf werken met Excel

Donderdag 1 december 2016, van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Excel is een voorbeeld van een programma waarmee je meer kunt dan je denkt. Speciaal voor starters is er een korte workshop over de basisprincipes van Excel 2013 in Bibliotheek Oud-Beijerland op donderdagochtend 1 december. Na deze sessie zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.

Tijdens de workshop besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Excel 2013 (werken met het lint, nieuwe werksheets aanmaken en verwijderen). Ook het werken met cellen en eigenschappen (uitlijning binnen de cel, cellen samenvoegen, commentaar aan een cel toevoegen) wordt besproken. En niet te vergeten het werken met data (waarden en/of formules, sorteren en filteren van data) en het rekenen binnen Excel.

De workshop is bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met Excel hebben gewerkt. Of voor mensen die de basis willen herhalen. Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop. In de bibliotheek zijn tijdens de workshop enkele laptops te leen om mee te oefenen.

Datum: 1 december
Tijd: 09:30 tot 11:00 uur
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland, in de Lindenhoeve
Toegang: € 15,00 of €10,00 met je Biebpas

Vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via het online inschrijfformulier op www.debhw.nl of in de bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!