logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De muzikale Shakespeare'
27nov 2016

De muzikale Shakespeare

Zondag 27 november 2016, van 16:00 uur tot 17:00 uur.

Muziek en literatuur: een prachtige klassieke combinatie. Ter ere van het vierhonderdste sterfjaar van William Shakespeare zetten Pro Arte en De Bibliotheek Hoeksche Waard deze geniale toneelschrijver muzikaal in het zonnetje.

Op zondagmiddag 27 november 2016 brengt de Portugese zangeres Sara Moreira Marques Shakespeare’s werk muzikaal tot tot leven in het sfeervolle kerkje aan het Spui in Strijen.

Onder meer As you like it, Twelfth night, Hamlet, Much ado about nothing: Het zijn niet de minste stukken, die zangeres Sara Moreira Marques  onder begeleiding van pianist Aart den Ouden ten gehore brengt. Jannie den Ouden-Muller zal de muzikale passages voorzien van een levendige introductie over Shakespeare. Gezamenlijk weven zij een literair-muzikaal kleed, waarop woord en klank in een schitterend samenspel bij elkaar komen.

Voor iedereen die een heerlijke zondagmiddag vol muziek en literatuur in het sfeervolle monumentale kerkje aan het Spui wil beleven, is dit een unieke kans. Na afloop kunnen de bezoekers hun waardering laten blijken in de vorm van een vrijwillige financiële bijdrage.

Zondag 27 november 16.00h – 17.00h | Kerk aan het Spui | Spui 12 | Strijen | Vooraf aanmelden in de Bibliotheek of via activiteiten@debhw.nl of de website www.debhw.nl

Contactinformatie:
Locatie: Kerk aan het Spui, Spui 12 te Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!