logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'ZVS organiseert fancy fair'
25nov 2016

ZVS organiseert fancy fair

Vrijdag 25 november 2016 vanaf 17:00 uur.

Vrijdag 25 november 2016 wordt er een fancy fair georganiseerd voor en door leden van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel. Een fancy fair waarbij live muziek centraal staat, kinderen hun hart op kunnen halen met diversen spelletjes, heerlijke lekkernijen te koop zijn en sportieve prijzen gewonnen kunnen worden.

Het programma start 17.00 uur alwaar de barbecue al aan zal staan. Wilco’s Hamburgerkraam kan natuurlijk niet gemist worden. Binnen hebben we de warme chocomelk voor u klaar staan, maar als men liever een glaasje glühwein heeft dan kan dat natuurlijk ook.

Om 19.30 uur zal de band ‘Looking Sharp’  onder leiding van Marianne Groothand de aftrap doen van een muzikale avond. Heerlijke live muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Rond de klok van 21.00 uur zullen enkele leden van ZVS een muzikaal optreden verzorgen samen met de band want…’ZVS, daar zit ook muziek in’.

Een fancy fair heeft meestal een doel. Wij hebben er twee! U weet allemaal dat onze vereniging in zwaar water zit wat betreft subsidie van de gemeente. We zullen er dan ook alles aan moeten doen om ons hoofd boven water te houden. Een deel van de opbrengst zal dan ook in de clubkas gaan maar... Zoals u wellicht in de wandelgangen heeft gehoord zijn we druk bezig met een nieuwe zwemkleding lijn voor alle zwemteams van de waterpolo en de wedstrijdploeg. Wij willen heel graag dat alle leden van de wedstrijdploeg en de jeugdteams van het waterpolo dezelfde badmutsen of caps daar bij gaan dragen. Dus bij een goede opkomst van deze fair hopen we iedereen een nieuwe badmuts of cap te geven.

Iedereen is van harte welkom tijdens dit evenement en de toegang is gratis. Het evenement wordt gehouden in Buurthuis Ronduit aan de Zweedsestraat 11b in de Schenkeldijk (’s-Gravendeel).

Contactinformatie:
Locatie: Buurthuis Ronduit, Zweedsestraat 11b Schenkeldijk
Organisator: ZVS
Website:www.zvs.nu


Deel dit bericht met je vrienden!