logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Digisterker: www.cromstrijen.nl'
08nov 2016

Cursus Digisterker: www.cromstrijen.nl

Dinsdag 8 november 2016, van 09:30 uur tot 12:00 uur.

Vanuit huis een verklaring voor een nieuw rijbewijs aanvragen? Of de huurtoeslag regelen? Het kan allemaal met internet. De overheid wil dat we onze zaken via internet regelen. Voor wie hier niet zo handig in is, biedt de Bibliotheek Hoeksche Waard in november de vierdelige cursus digisterker in de Bibliotheek Numansdorp. De cursus is voor inwoners van de gemeente Cromstrijen.

In vier bijeenkomsten maken de cursisten kennis met werken met de digitale overheid. Ze leren handige informatie te vinden en hoe ze iets moeten aanvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Ook krijgen deelnemers te zien wat de overheid allemaal al over ze weet, zoals de opbouw van hun AOW. Er wordt ook uitgelegd hoe men een DigiD aan kan vragen en hoe deze DigiD gebruikt kan worden.

De cursus is voor inwoners van de gemeente Cromstrijen die al met internet kunnen omgaan. Wie moeite heeft met internet adviseren we eerst de beginnerscursus Klik en Tik te doen. Vraag er naar in de bibliotheek.

Meer informatie

Deelname kost € 15,00. De cursus wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker docenten in kleine groepen van maximaal 6 personen. Voor meer info kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de Bibliotheek via: rvankints@debhw.nl of 0186-653432 en vraag naar Rida van Kints. De cursus bestaat uit vier lessen van 2,5 uur en deze vinden plaats op dinsdagochtenden in de Bibliotheek Numansdorp. De cursus wordt ook in het najaar aangeboden voor de gemeente Cromstrijen.

Data 
en locatie

9.30 – 12.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp op dinsdag 8, 15, 22 en 29 november 2016.

Aanmelden

Aanmelden kan door het online aanmeldformulier in te vullen op www.debhw.nl of in van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!