logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kees Kraayenoord in s-Gravendeel'
06nov 2016

Kees Kraayenoord in s-Gravendeel

Zondag 6 november 2016, van 17:00 uur tot 18:00 uur.

Zondag 6 november 2016 is de middagdienst in de Gereformeerde kerk aan de Vlasakker 2 in ’s-Gravendeel weer een Ubentwelkomdienst. Spreker dit keer is Kees Kraayenoord, bekend van zijn ‘bedrijf’ Running into love music en ook van ‘Jeugd met een Opdracht’ en ‘Stichting Opwekking’.

Kees Kraayenoord een boeiend spreker en ook een begaafd zanger. Dus hij wisselt zijn speech regelmatig af met het zingen van een pakkend nummer uit zijn uitgebreid repertoire.

Als thema voor deze middag heeft hij gekozen voor: Houd vol!, uitgaande van Hebreeën 12 : 1. In de dienst wordt muzikale ondersteuning verleend door onze eigen band Revival.

Na de dienst kunt u, zoals gewoonlijk, onder het genot van een broodje, koffie, thee of fris nog even rustig napraten over het gehoorde en ook nader kennis maken met Kees.Kijk ook eens op zijn website www.keeskraayenoord.nl of op zijn facebook: (www.facebook.com/Kees-Kraayenoord).

Wilt u meer weten over het geloof of bent u op zoek naar meer in het leven? Kom gerust langs, we zien er naar uit u te ontmoeten.Welkom jong en oud.

Contactinformatie:
Locatie: Ontmoetingskerk Vlasakker 2
Organisator: Ontmoetingskerk s-Gravendeel
Website:http://www.ontmoetingskerksgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!